Cum sa faci bani OnLine ?


Business OnLine - Cui este recomandat ?

Este recomandat pt.oricine, avand cunostiinte minime/notiuni de baza despre calculator, internet si comert, cei care au rabdare si dorinta de a reusi, respectiv cunoastere minimala a limbii engleze, disponibilitate de a lucra online cateva ore (min.2-3) pe zi !

Trebuie sa fii perseverent, dispus sa inveti marketingul din mers si hotarat ca sa poti castiga bani online ...

Ce este platforma Wealthy Affiliate ?

Wealthy Affiliate este cea mai simpla metoda de a face bani online pe termen mediu si lung pt. ca se potriveste practic tuturor categoriilor de marketeri, atat celor care nu prea stiu nimic despre marketing, cat si celor care stiu deja cu ce se mananca aceasta afacere, dar vor sa gestioneze mai multe tipuri de afaceri pe mai multe canale pe un singur site (dintr-un singur loc = panou) si vor sa vada in timp real vanzarile / statusul diferitelor afaceri online, din confortul unei locuinte sau de ce nu, - de pe plaja !

Practic, prin trainingurile si cursurile scrise si prin video, explicate"mura'n gura"de la nivelul unui incepator, vei invata cum sa-ti faci un site, ce este un domeniu, hosting, cum sa cauti o "nisa"de produse pe care sa-l promovezi, pe scurt,- cum sa-ti umpli cu continut siteul sau siteurile astfel incat sa-ti aduca bani-, (ai 2 siteuri GRATUITE ! pe care ti le ofera platforma, doar prin simpla inscriere si 25+25=50 siteuri ,daca optezi pt. Premium, care bineinteles este deja contra cost).

Cat ma costa sa deschid propriul meu Business ?

Pt. incepatori le recomand sa porneasca in varianta GRATUITA, una sau mai multe afaceri online pe platforma Wealthy Affiliate, mai apoi dupa ce acestea se vor implementa / dezvolta sa se gandeasca la un uppgrade Premium si sa faca acest "lucru" FULL TIME !

Cat pot sa castig ?

Acest lucru depinde de 3 factori esentiali :

  • aptitudini / capacitate de a invata "din mers"lucruri de altfel simple / elementare in domeniul IT pt.a reusi si a te sustine in viata ...

  • determinare / incredere in tine ca vei putea sari peste "gard" si dorinta de a arata 'celorlalti' ca tu esti in stare sa reusesti.

  • suma cu care vei porni, afacerea la inceput nu are nevoie de finantare, dar in acest caz trebuie sa lucrezi din greu ...

TINE MINTE ! - Bani se pot castiga numai muncind, nu exista site pe net, care-ti ofere castiguri rapide, bani fara sa faci nimic, fara cunostiinte minime de marketing si efort (99% din siteurile care ofera bani "pe repede" sunt SCAM-uri, adica Pierdere de Timp si Bani )

Cat dureaza, pana vad primele rezultate ?

Din experienta mea proprie, va pot spune ca nu se pot face afeceri online care sa mearga (si sa aduca profit) , peste noapte . Acestea sunt Povesti ! Depinde foarte mult de aptitudinea ta de "comerciant", dar trebuie sa iei in calcul min. 1 LUNA de ZILE !,-cu conditia sa lucrezi zilnic min. 2-3 ore-, iar daca esti incepator, acest lucru se va lungi spre 3 LUNI (cu posibilitate reala,ca intre timp sa incepi sa faci bani din mai multe surse in acelas timp). Eu am facut primii 4 USD dupa 35 de zile de la inceputul carierei mele de markeeter cu primul (acum) din cele 20 de siteuri diferite!

Cum sa incep ?

Pentru inceput inscrie-te GRATUIT pe platforma Wealthy Affiliate, printr-un Click pe oricare link sau poza, completeaza rubricile unul cate unul si parcurge-le cu atentie, ele vor constitui elementele de baza, fundatia viitorului tau business online/pe calculator !

Acesta este un business, care odata implementat bine, face bani in fiecare zi, - 2,4,10,25 USD / zi - , ceea ce nu pare mult pt. un site, dar gandeste-te sa-ti faci cel putin 10 businessuri (bloguri / siteuri) online pe diferite nise si o sa vezi ca zicala cu "altfel vede muncitoru' planeta" ti se va aplica si tie !

Ti-ar place sa stai (toata) vara pe plaja, sa te trezesti cand vrei, lucrezi cat vrei sa castigi si mai ales cu cine vrei ... ?

NOTA :

Aceasta modalitate de a face bani online, nu este pt. cei care nu doresc sa cunoasca feelingul de libertate deplina si nici pt. cei care vor sa se imbogateasca peste noapte ! Ceea ce va propun eu, este o metoda simpla de a deschide o afacere reala, care sa aduca venituri recurente pe termen lung !

Pot fi contactat pe mailul njtrading1970@gmail.com sau pe Facebook !

Postari in actualitate
Posts Are Coming Soon
Rămâi pe recepție...
Postari recente
Arhiva
Cauta dupa cuvinte cheie
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© NJ Trading & Co / 2019-2022 Toate drepturile rezervate!